Osprey resväska

Allt sedan Osprey grundades 1974, har varje enskild produkt som bär namnet Osprey, passerat genom händerna på ägaren och grundaren Mike Pfotenhauer och genomgått han obeveklig granskning. Från de första idéerna kring produkten – med målsättningen att noggrant utforma innovativa produkter med intuitiva funktioner – till att ha personliga relationer med de aktörer som till slut konstruerar produkterna, har Mike varit den genomgående röda tråden som gör Osprey till ett företag som inget annat.

År 1987 började Osprey sin verksamhet och Mike delegerade mycket av själva sömnaden till sju eller åtta anställda, medan han själv fokuserade på design. När efterfrågan på de efterfrågade produkterna ökade sökte sig Mike – och affärspartnern/hustrun – Diane Wren till Dolores, Colorado för att samma dag som den lokala Gore-Tex fabrik stängde ner starta sin egen fabrik. Strax hyrde de den 8000 kvadratmeter stora byggnad som byggdes på 1920-talet som Ford Model-T fabrik.

Mike säger att hans innovativa design och engagemang visar sig i varje produkt, till och med decennier senare. Genom åren har Ospreys produktgalleri ökat och deras kvalitativa design återfinns i alla möjliga områden. Bland annat har företaget en serie väskor och resväskor som har mycket gott anseende i branschen. Dessa väskor kan du bland annat få tag på via resväskor.eu.

På denna sida hittar du resväskor – inte bara från Osprey – utan från hela 117 olika varumärken. Bland klassiker som American Tourist och Samsonite hittar du även resväskor från nyare och innovativa väsktillverkare. Här hittar du väskor med kvalité och spännande design.

http://www.resvaskor.eu/snugpak

http://www.resvaskor.eu/timberland

http://www.resvaskor.eu/titan

No related posts.