Letar du efter mycket prisvärd städning?

Letar du efter mycket prisvärd städning i Stockholm? Då ska du kolla in företaget Rent Hemma. Städföretaget riktar sig till privathushåll i Storstockholm. Boka en provstädning för endast 99 kr/h.

Att bli kund hos Rent Hemma är mycket smidigt. Det enda du behöver göra är att gå in på företagets hemsida Renthemma.se och fylla i dina kontaktuppgifter och den dag du vill få städat. Rent Hemma kommer in kort att återkoppla till dig på mejl.

Priserna för städning ligger mellan 159 och 189 kr/h. Anledningen till att Rent Hemma kan erbjuda så låga priser beror på att företaget är mycket effektivt skött samt att du som kund kan göra RUT-avdrag.

När du anlitar Rent Hemma kan du alltid känna dig trygg. Företaget har alla nödvändiga försäkringar och samtliga i personalstyrkan har tidigare erfarenheter av att städa. På företagets hemsida kan du i detalj se vilka moment som ingår i städningen. Det är mycket bra då det minskar risken för missförstånd om vad som ska göras.

Skulle du som kund ha några specifika önskemål så har du dock naturligtvis möjlighet att påtala detta. Är du nyfiken på vad andra kunder har att säga om Rent Hemma? Gå in på företagets hemsida och botanisera bland referenserna.

Bli kund hos Rent Hemma Städhjälp redan idag. För en liten penning får du mycket mer tid över att lägga på roliga fritidsaktiviteter. Vill du komma i kontakt med Rent Hemma  och beställa hemstädning Stockholm på e-post så ska du mejla till info@renthemma.se.

Related posts:

  1. Hemstädning & städtjänst hos dig