låna upp till 350 000 kronor

Vill du kunna låna upp till 350 000 kronor, utan säkerhet? Då är Lån.at det självklara alternativet. Lån.at fungerar som ett ombud på lånemarknaden och hjälper dig att få det mest fördelaktiga lånet.

Allt du behöver göra är att surfa in på Lån.at och göra din ansökan. Det tar bara någon minut. Sedan kommer du att få svar inom 24 timmar, förutsatt att du gör din ansökan på en vardag. Du kan teckna bolån, privatlån och billån via Lån.at.

För att ditt lån ska bli beviljat krävs bland annat att du är 18 år fyllda, har en fast bostad i Sverige samt har en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Ett gott råd, för att chanserna för att din låneansökan ska beviljas, är att skaffa sig en medsökande.

Ifall du får ditt lån beviljat så är det upp till dig av välja vilken återbetalningstakt du vill ha. Du kan välja mellan återbetalningar på ett till tolv år. På Lån.at hittar du också en kalkylator där du snabbt kan räkna ut hur stor din månadskostnad kommer att bli.

Ifall du skulle ha några vidare frågor så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med Lån. Företaget har en kundservice som är öppen dygnet runt. Du når Lån.at på telefonnummer 0770-455 903. Så vad väntar du på? Kolla in Lån.at redan idag. Du kommer verkligen inte att ångra dig.

Related posts:

  1. Att låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet