Läge att boka in din båt för drevservice?

Läge att boka in din båt för drevservice? Bor du i Stockholm? Välj då med fördel Djursholms båtvarv. Hos Djursholms båtvarv finns kunskapen, noggrannheten och effektivitet. Kort sagt: när du lämnar in din båt för drevservice hos Djursholms båtvarv så kan du vara säker på att den är i trygga händer.
Du kan boka din drevservice hos Djursholms båtvarv redan idag. Gå in på djursholmsbarvarv.se och beställ. I drevservicen ingå byte av olja, anoder samt även infettning av propelleraxel såväl som målning/grundlig tvätt. I priset är du upptagning och sjösättning av båten exkluderat.

Kostnaden för upptagning och sjösättning är individuell och räknas ut genom at man båtens längd i meter x (båtens bredd i meter + 0,5 meter). De priser som anges på företagets hemsida är inklusive moms och exklusive material.

Om du skulle ha några frågor rörande drevservice så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtservice. För kontakt med Djursholms båtservice på telefon så ringer du 08-755 19 09. Du kan även mejla till info@djursholmsbatvarv.se. Varvet ligger på Stora Skraggen, 182 63 Djursholm.

Förutom drevservice så kan Djursholms båtvarv även utföra byte av knutbälg (volvo penta) samt byte av bälg Mercruiser drev, Alpha & Brav. Glöm inte att du även kan anlita Djursholms båtservice för en rad andra uppdrag, som motorservice, felsökning, tvättning, vaxning, polering, bottenmålning och bogsering.

Personalen som arbetar för det familjeägda företaget Djursholms båtvarv är mycket kompetent och effektivt. Firman har som ambition att din båt ska vara leveransklar inom 48 timmar efter avlämning.

Bra att känna till är att betalningen sker vid avhämtning, men kort dock inte faktura. Det gäller dock inte när det kommer till försäkringsärenden samt befintliga förvaringskunder.

No related posts.