Jens Saltin har tidigare gjort sig ett namn

Steven – så lyder rubriken till nästa kapitel i framgångssagan Jens Saltin. Appen, som ska göra det enklare att hantera gruppbetalningar, har Saltin tagit fram tillsammans med den välmeriterade systemutvecklaren Fredrik Olofsson.

Med Steven, som finns i betaversion men som lanseras på bred front under våren 2018, kommer du och dina vänner slippa alla bryderier när ni ska dela upp restaurangnotor. Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven” gör att ni kan koncentrera er på att ha roligt istället.

Tack vare Steven blir det enkelt att se vem som betalat vad – och vem som inte gjort. Och man slipper alla de där pinsamheterna som kan uppstå när någon inte betalat och man blir tvungen att ringa det där påminnelsesamtalet.

Jens Saltin har tidigare gjort sig ett namn som en av det framgångsrika företaget Klarnas högst uppsatta chefer. Karriären på Klarna varade i sju år och Saltin började som key account manager för Klarna mobil. Nästa steg i karriären tog Saltin då han blev Head of Sales för Klarna i Sverige.

Vidare har Saltin också titulerat sig landschef för Holland och expansionschef. Och när han lämnade Klarna för en tid sedan var han chef över den viktiga marknaden Storbritannien. Så det råder ingen tvekan om att Saltin har en gedigen erfarenhet när det kommer till smarta betallösningar.

Saltin och Olofssons tanke är att appen Steven ska lanseras först i Sverige men att det med tiden också ska flyga rakt in i mången mobiltelefon ute i Europa. Succén känns ganska självklar!

Värt att veta om Jens Saltin är att han år 2009 tog en mastersexamen i ekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Mellan 2006 och 2008 arbetade Saltin på Nordea Capital markets equity sales-avdelning, som analysassistent. CV:et innefattar också arbete på hedgefonden Rubicon i Kalifornien samt på Goldman Sachs i London.

http://jens-saltin.se/
http://www.realtid.se/ny-betaltjanst-loser-gruppbetalningar
https://digital.di.se/artikel/steven-ska-losa-kranglet-med-notor-backas-av-tunga-investerare
http://jenssaltin.com/
http://jens-saltin.com/

No related posts.