Identa Webbyrå

Att hålla ner kostnaderna, vara användarvänliga och kunna tillhandahålla attraktiva hemsidor och webblösningar är webbyrån iDenta Labs främsta mål. Som kund hos iDenta Labs kan du alltid vara trygg på att få den bästa lösningen för just dig och ditt företag.

iDenta Labs är en relativt nystartad webbyrå, men har redan hunnit med ett antal prestigefyllda projekt. Bland annat står iDenta Labs bakom både en kampanjsida för Stadium och Stockholm Stads informationsportal för Ungdomsparlamentet. Men det finns gott om fler exempel på hemsidor som iDenta Labs byggt: iPhone Pro, där du finner mängder av iPhone relaterade saker, Inspirera, ett webbgalleri där svensk design står i fokus, Jobbr, en portal för jobbmarknaden inom web och IT, samt mycket mer.

Köper du en hemsida från iDenta Labs kan du vara säker på att få det du önskar. Kanske vill du bara ha hjälp med designen på en hemsida eller utveckla en hemsida som redan existerar? Oavsett vad kan iDenta Labs stå till tjänst. iDenta Labs är bara inte expterter på verktyget WordPress – företaget bakom WordPress, Automattic, har utsett iDenta Labs som de enda konsulterna i Sverige.

Även om iDenta Labs kontor ligger i lilla Skellefteå i Norr, har webbyrån kunder över hela landet. Webbyrån är en del av KL Tech och ägaren bakom iDenta Labs heter Kristoffer Lidman. Har du frågor kring iDenta Labs? Tveka inte att kontakta webbyrån, som gladeligen svarar på dina funderingar.

No related posts.