Hemstädning & städtjänst hos dig

Erkänn att du vill ha henne
Hon kommer med jämna mellanrum till ert kontor. Hon sveper in med stadig hand och gott mod. Hon smeker skrivbord och diskbänk med samma ömma omtanke och ser till att kontoret blir en ljusare plats att befinna sig på.
När hon kommer kan du inte koncentrera dig på arbetet. Du kan inte slita din blick ifrån henne; utan följer henne med ögonen och ser henne tömma papperskorgar och damma lister. Och du önskar hon bar din. När hon dammsugar korridoren – så önskar du hon var din. När hon svabbar golvet i fikarummet – så önskar du hon var din. När hon skrubbar toaletten med WC-anka – så önskar du hon var din. När hon rengör spisen med svinto och industriellt rengöringsmedel – åh, som du önskar hon var din!
Din önskar har växt sig starkare för varje gång hon kommit till ditt kontor och med saknad ser du henne försvinna när hon är klar.
Och när du sitter hemma i din lägenhet kan du bara tänka på henne. Hur hon dammar, skrubbar, dammsuger och tömmer papperskorgar. Så mycket mer trivsam din lägenhet hade varit om hon varit där – tänker du och känner en saknad så stor att den saknar motstycke.
Kanske du känner dig som den ensammaste person i världen när du får ordna saken själv – samtidigt som du drömmer om städerskan på kontoret.
Men så glad du måste bli när du får reda på att det inte behöver vara så här. Via

Hjälp Hemma kan du få en städerska eller städare som kommer hem och städar din lägenhet. Att ha städhjälp behöver inte vara en overklig dröm eller något som bara är förbehållet kontor. Även du kan få den hjälpen. Hjälp Hemma är specialiserade på hemstädning stockholm och skickar endast kollektivansluten, kompetent personal som ser till att du känner dig trygg med din städning hemma.
Så sluta stirra efter städerskan på kontoret – hon har nog att göra med städningen där. Hos Hjälp Hemma städfirma finns den städerska du behöver och som lyser upp din lägenhet med renhet och ordning. Läs mer om  Städservice här

No related posts.