Flytt till en större lokal

“När mitt företag växte var jag tvungen att flytta mitt bageri till en mycket större lokal. Den gamla var för liten och endast ett fåtal gäster kunde sitta inne för att äta. Köket var också litet så produktionen var långsammare än jag önskade. Jag köpte en större kommersiell lokal som ligger mitt i centrum av staden. Jag ville verkligen ha ett större bageri med massor av sittplatser och ett större kök som skulle ge många bakverk på en dag.
Jag hade en liten personalstyrka bestående av tre personer, men jag visste att vi behövde mer hjälp för att bära all utrustning, bord och stolar. Det finns också en del ny utrustning och möbler som jag ville ta med mig eftersom att det nu fanns mer utrymme. Eftersom jag hade bråttom att flytta, forskade jag en del på internet om flyttfirmor som kunde hjälpa mig. Där fann jag www.företagsflytt.com, en webbplats som är en katalog av professionella flyttföretag. Webbplatsen är gratis och klassificerar dessa företag och genom att välja stad så var det lätt att välja och jämföra priser. Jag hyrde mitt team och de var snabba och försiktiga med all min utrustning och möbler. Min bageriverksamhet har flutit på bra efter flytten.”
Om detta har gjort dig intresserad av att läsa vidare om hur du tar hjälp med att flytta ditt företag så finns det mer att läsa på http://www.företagsflytt.com. Utöver jämförelser hittar du också flera artiklar och mycket information i ämnet.

No related posts.