Billån

Behöver du köpa en ny bil, men saknar de ekonomiska medlen? Lugn, det ordnar sig. Kolla in den fristående låneförmedlingstjänsten Norrbanken. De hjälper dig att hitta rätt i alla lägen.
Att införskaffa en ny bil kan gräva ett stort hål i besparingarna. Ofta är man tvungen att ta ett lån för att finansiera bilköpet. En ansökan om billån går snabbt och enkelt att fylla i. Ofta kan du göra det direkt över Internet. Du får ofta svar inom kort. Norrbanken påpekar att billån ges till både nya och gamla bilar.

Den vanligaste typen av lån när det gäller bilar är annuitet. Det innebär att du får en månadskostnad som ligger fast. I början av återbetalningsperioden betalar du således en större andel ränta, och slutet är det amorteringsdelen som utgör den stora delen.

En fördel med annuitetslån är att du hela tiden vet hur mycket du kommer att betala, och att det därför blir lättare att planera din ekonomi. Norrbanken upplyser dig om att du i samband med tecknandet av ett billån också ofta blir erbjuden en försäkring.

De råder dig dock att inte teckna första bästa försäkring. Ta dig istället tid att jämföra flera andra aktörer på marknaden. På så vis kan du faktiskt tjäna ganska mycket pengar. Köper du en bil via privatperson så påpekar Norrbanken att du alltid ska titta närmare på Konsumentverkets Råd om begagnat bilköp.

Förutom allt detta så gäller det naturligtvis att du alltid först kontrollerar så att du uppfyller de grundläggande villkoren som ställs på dig som låntagare. Det finns i regel villkoren för ålder, boende och inkomst.

Vidare kan din ansökan stöta på patrull ifall du sedan tidigare har betalningsanmärkningar. Detta gäller emellertid inte alla långivare. Du når Norrbanken på telefonnummer 0770-455 903. Personalen är mycket vänliga och hjälpsamma.

No related posts.