Billån

Ska du köpa en ny bil, men har problem med finansieringen? Kolla i sajten Onlinelån. Här hittar du mycket matnyttig information om vad du bör tänka på vid tecknandet av billån. Genom att teckna rätt billån kan du tjäna många sköna slantar.

En ny bil innebär för de allra flesta en kännbar utgift. Därför är det vanligt att man lägger mycket tid på att hitta en säker, bränslesnål och inte alltför dyr bil. Men lika viktigt är att du tar dig tid att jämföra olika billån.

Det första steget mot ett billån tar du genom att sätta samman en lånekalkyl. Genom att specificera bilpris, ränta och återbetalningstid får du en god uppfattning av hur mycket ett bilköp av en viss typ, skulle påverka hushållets ekonomi. Sajten Onlinelån påpekar att en vanlig återbetalningstid för en bil ligger på 2 till 6 år. Det kan också finnas krav på bilens ålder och den är registrerad i Sverige.

Sajten Onlinelån påpekar dock, att för att du ska få teckna ett billån så ställer din bank upp vissa generella villkor. Ett sådant villkor är att du måste köpa bilen av en auktoriserad bilhandlare. Vidare är det mycket vanligt att lånesumman måste överstiga en viss gräns. I vissa fall kan du också använda din gamla bil för att betala en del av lånet.

Det spelar ofta ingen roll om du väljer att köpa en ny eller begagnad bil. I samband med att du står hos bilhandlaren och diskuterar ett eventuellt köp, är det mycket vanligt att de presenterar en lånelösning för dig. Se alltid till att få med dig information om detta låns utformning, så att du sedan i lugn och ro kan göra en jämförelse. Det är lätt att man blir lite stressad och gör något förhastat.

Related posts:

  1. Billån