Är du i behov av att låna pengar?

Är du i behov av att låna pengar? Vet du vem du ska vända dig till för att få bästa möjliga villkor? Om du går via Låna.at, så kan vi förmedla det mest förmånliga lånet. Vår oberoende nättjänst jämför erbjudanden från inte mindre 17 olika banker. Om du på egen hand ska kolla erbjudandena på marknaden så tar det ett bra tag. Med vår hjälp går det i ett nafs. Surfa in på www.Låna.at idag så berättar vi mer.

Hos Låna.at kan du ansöka om lån direkt på hemsidan. Allt du behöver göra är att bestämma hur mycket du behöver låna samt på hur lång tid du behöver lånet. Sedan är det bara att fylla i webformuläret och skicka in! Lättare kan det knappast bli! Dygnet runt har du dessutom möjlighet att kontakta vår kundtjänst och få en privat konsultation med någon av våra erfarna rådgivare. Vi nås på telefonnummer 0770-455 903. Tveka inte att ringa om du har frågor kring ansökningsförfarandet eller de olika typer av lån du kan välja mellan.

Fundera igenom hur mycket du behöver låna och hur länge. Idag kan vi erbjuda löptider mellan 1 och 12 år. När du lånar omfattar den totala lånekostnaden räntan samt återbetalningen av själva lånet (vad som kallas amortering). Det valiga är att man skiljer mellan rak amortering ochså kallade annuitetslån. Om du väljer rak amortering så amorterar du samma summa varje månad. Detta innebär att den totala lånekostnaden minskar över tid. Om du väljer annuitetslån betalar du samma summa vid varje tillfälle. På Låna.at kan du hitta allt du behöver veta om olika typer av lån.

No related posts.