År 2012 såldes omkring 116 miljoner surfplattor.

År 2012 såldes omkring 116 miljoner surfplattor. Enligt en prognos från analysföretaget Gartner kommer försäljningen att fortsätta öka under kommande år. Antal sålda surfplattor 2017 beräknas ligga runt 470 miljoner. Samtidigt tappar den konventionella persondatorn mark. Konkurrensen har ökat betydligt på marknaden och allt bättre och billigare modeller fortsätter att komma ut i rask takt. Om du har funderingar på att köpa en smart bärbar enhet, besök oss då på surfplattor info. Här hittar du produktbeskrivningar, jämförelser samt en mängd matnyttiga tips och råd.

Surfplattan är smidigare är en bärbar dator och dess intuitiva pekteknik gör den enkel att använda. Med en eller flera fingrar kan du zooma, scrolla och bläddra. På en surfplatta kan du läsa tidningar och e-böcker, lyssna på skivor eller radio, titta på filmer samt ta anteckningar. Exakt vilken funktionalitet som kommer med beror på märke och modell. Idag finns det dessutom ett stort antal så kallade appar som du kan ladda ner, exempelvis för vägbeskrivning, för banktjänster eller för väderinformation.

Med en surfplatta kan du enkelt och bekvämt välja en digital prenumeration på din morgontidning eller favorittidskrift. På så sätt slipper du den dammiga tidningshögen samtidigt som du hjälper till att minska konsumtionen av papper. Med en digital prenumeration är du inte beroende av att tidningsbudet kommer ihåg rätt låda. Nu kan du alltid vara säker på att få din tidning.

Om du vill skaffa dig en snabb överblick över utbudet av appar kan du kolla på App Store (som har appar för Apples modeller) samt Android Market (som har appar för enheter som använder Googles operativsystem Android). Läs mer på www.surfplattor.info.

No related posts.